Konceptet

Går du med en drøm om at blive iværksætter?

Eller er du allerede i gang med at udvikle din egen virksomhed?

Iværksætterforløb

Hos NORDJYSKE Medier søger vi iværksættere - også jer, der stadig studerer - til et initiativ, vi kalder NORDJYSKE Startup. Initiativet har til formål at hjælpe iværksættere, der deler et af vores interesseområder, med at tage deres idéer og projekter til det næste niveau. Og det kan vi hjælpe med ved at stille vores kompetencer, netværk og faciliteter til din rådighed. 

Er det noget, der interesserer dig? Læs nærmere om vores initiativ herunder.

Superdesken

 

Iværksættere - Gratis kontorplads og sparring fra erfarne erhvervsfolk

Har du leget med tanken om at starte din egen virksomhed? Eller er dit projekt allerede sat i proces? Vi ved godt, at penge og feedback fra kyndige inden for branchen er lidt af en mangelvare i begyndelsen, men det er her, NORDJYSKE Startup kan gøre en forskel for dig.

Kan vi finde et projekt, der interesserer os begge, stiller vi en gratis kontorplads til rådighed for dig i 6 måneder, sammensætter et advisoryboard, tildeler dig en mentor, der kan tilføre dig ny viden og sparring, sørger for træningssessioner med ‘pitching’ som fokuspunkt og meget andet.

Som en del af NORDJYSKE Startup kan du frit benytte dig af vores medarbejderes ekspertise. Du vil blive betragtet som en del af vores faste medarbejderstab, hvorfor du vil blive inviteret med til relevante møder, arrangementer og daglige opgaver. På den led vil du få udvidet dit netværk og få værdifuld erhvervserfaring, du kan tage med videre.

 

Som en del af NORDJYSKE Startup vil du blandt andet få adgang til: 

  • Vejledning og sparring med NORDJYSKES medarbejdere
  • Mentorordning og advisoryboard
  • Adgang til samarbejder med annoncører og mediebrugere 
  • Gratis kontorplads

Kombiner projekt og erhvervserfaring

Har dit fokus først og fremmest været på studiet, har du her mulighed for at skrive Nordjyllands største mediehus på dit CV, mens du udformer dit projekt. Du vil ligesom iværksætterne have status som fast medarbejder. Du vil derfor blive inddraget i vores daglige arbejde, hvilket er en unik mulighed for dig til at indsamle viden, inspiration og empiri.

Minimer dine udgifter, opnå erfaring og skab nye forbindelser
Vi giver dig en særlig chance for at få rådgivning fra erfarne fagfolk til dit projekt, samtidig med at vi inkluderer dig i vores daglige arbejde – helt uden økonomiske omkostninger for dig.

 

Du kan mere konkret se frem til:

  • Erhvervserfaring
  • Vejledning og sparring med NORDJYSKES medarbejdere
  • En udvidelse af dit netværk af annoncører og mediebrugere
  • Et afbræk fra den sædvanlige projektperiode
  • Gratis kontorplads

 

Hvad får vi ud af NORDJYSKE Startup?

Du undrer dig måske over, hvorfor vi tilbyder sparring og gratis kontorpladser. Vi har igangsat NORDJYSKE Startup, fordi vi søger en energi-indsprøjtning af nye idéer, viden og iværksætterkultur for at kunne bevæge os videre.
Vi vil inspireres af det, du kan, så vi selv kan udvikle os. Det gør vi ved at arbejde side om side og lytte til dit syn på tingene. Derudover skal initiativet også fungere som talentrekruttering. Og det gælder ikke kun ansættelser efterfølgende. Det kan også være i form af partnerskab. Der er kun ét krav, og det er, at du skal arbejde med en ide/projekt indenfor vores interesseområder.

 

Hvordan fungerer initiativet rent praktisk?

NORDJYSKE Startup kommer til at foregå på Langagervej 1 i Aalborg, hvor mange af vores ansatte også sidder til hverdag. Som deltager i NORDJYSKE Startup vil du få mulighed for at deltage i møder, arrangementer og daglige arbejdsopgaver. Vi ejer ikke noget af din idé - her er kun tale om et videnssamarbejde.

For at iværksættermiljøet kan blive bedst muligt, foretrækker vi, at du sidder på kontoret de fleste dage. Du bestemmer selv, hvornår du møder. Så længe der fremdrift i dit projekt eller din idé, og du overholder dine aftaler, styrer du selvfølgelig din egen virksomhed. Du kan dog altid tage fat i os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp på anden vis.

Vi kan ikke tilbyde investering, arbejdskraft eller gratis markedsføring/presseomtale.