Konceptet

Drømmer du om at blive iværksætter?

Få kickstartet din idé hos os!

Konceptet

Hos NORDJYSKE Startup er vi interesserede i iværksættere, som ønsker at komme et skridt videre med deres idéer. Der er tale om et samarbejde, hvor vi kan sparre med hinanden og ligeledes lade os inspirere af hinanden. Du kan se frem til et seks måneder langt forløb, og i den tid vil vi stille en lang række gratis faciliteter til rådighed, som du frit vil kunne benytte dig af. Vi vil derfor være behjælpelige med at skabe de helt rigtige rammer for dig, da vi ønsker, at du kommer så langt med din idé som overhovedet muligt. 

Hvad får DU ud af det?

  • Advisory board- du vil i fællesskab med os sammensætte et advisory board, som kan hjælpe dig videre med din idé. Dit advisory board kan bl.a. bestå af folk med kendskab til marketing, salg mm. alt efter hvilken specifik viden, du behøver. 
  • Mediehuset - du får stillet et af Danmarks største mediehuse til rådighed, som byder på et hav af forskellige afdelinger, hvilket giver gode muligheder for sparring. 
  • Gratis kontorplads - du vil få stillet en gratis kontorplads til rådighed inde på vores innovationskontor.
  • Mentor - du vil blive tildelt en personlig mentor, som vil kunne rådgive og vejlede dig.
  • Sparring og netværk - du får mulighed for at skabe dig et solidt netværk og samtidig sparre med vores erfarne medarbejdere. Derudover vil du blive inviteret med til relevante møder og arrangementer.

Hvad får NORDJYSKE Startup ud af det?

Du undrer dig måske over, hvorfor vi tilbyder dig gratis faciliteter. Vi ønsker en energi-indsprøjtning af nye idéer og ny viden, som kan hjælpe os til at bevæge os videre. Vi vil gerne inspireres af dig og din idé, så vi selv kan udvikle os, og det gør vi ved at arbejde sammen side om side. 

Hvordan foregår det i praksis?

Selve forløbet vil foregå ude ved NORDJYSKE Startup på Langagervej 1 i Aalborg Øst, hvor et af Danmarks største mediehuse, NORDJYSKE Medier, også har til huse. Du vil blive tildelt din egen kontorplads inde på vores innovationskontor, hvor du vil sidde sammen med vores andre iværksættere, og du vil på den måde indgå i et iværksætter-miljø. Som udgangspunkt ønsker vi, at du sidder på kontoret de fleste dage, da vi derved får bedst mulighed for at rådgive dig, men hvornår du ønsker at arbejde er egentlig op til dig selv - så længe der er fremskridt i dit arbejde. 

Vil du med på holdet? Ansøg her. 

I løbet af det seks måneder lange forløb vil der blive arbejdet med delmål og hovedmål.