Om os

Hver uge har vi kontakt med 9 ud af 10 nordjyder.

Det giver dig en unik mulighed for dig for at teste dit produkt.

NORDJYSKE Startup – en del af NORDJYSKE Medier, Nordjyllands største mediehus

 NORDJYSKE Medier er ikke blot Nordjyllands største mediehus, det er en af Danmarks største medievirksomheder. Vores fornemste opgave er at fortælle hele Nordjyllands historie til alle de forskellige nordjyder, som vores smukke landsdel huser, og derfor er vi selvfølgelig tilstede på et bredt udvalg af medier. Vi udgiver således dagbladet NORDJYSKE Stiftstidende, hele 28 lokale ugeaviser og en række nærlokale websites, men vi står også bag Danmarks første 24-timers nyhedskanal, 24NORDJYSKE, og radiokanalerne ANR og Radio NORDJYSKE. Derudover står vi bag NORDJYSKE Magasiner, som udgiver forskellige livsstilsmagasiner, bl.a. Vi med Hund og MAD&Venner, og NORDJYSKE Distribution, som sørger for, at aviser og reklamer når ud til nordjyderne.

I de senere år er efterspørgslen på digitale medier øget, og det er selvfølgelig en tendens, som NORDJYSKE Medier er fulgt med på. Derfor udgiver vi også nyhedsbreve til erhvervslivet i både Danmark, Sverige og Norge, og vi administrerer fritids- og underholdningssitesene Jubii.dk og Bazoom. 

Nyheder hvor som helst og når som helst
Med vores stærke tilstedeværelse gennem mange forskellige medier, når NORDJYSKE Medier ud til brugeren, uanset hvilken medieform, som denne foretrækker. Vi kan således stolt fortælle, at hele 80 procent af alle nordjyder dagligt bruger et eller flere af vores medier, og i løbet af blot en uge, er vi i kontakt med 87 procent af alle nordjyder. Dette betyder også, at vi leverer en stor annonceeffekt til vores annoncører, uanset hvilken målgruppen, som de henvender sig til.

 

Denne store berøringsflade med nordjyderne, som NORDJYSKE Medier har, giver mulighed for, at din virksomhed hurtigt kan teste nye produkter, teknologier og målgrupper. Dette ser vi som en stor mulighed for, at vi kan dele vores viden og ekspertise med dig, ligesom vi forventer, at du brænder inde med en masse viden, som vi kan lære noget af.

 

Vil du med på holdet?

Som en del af NORDJYSKE Startup bliver du en del af hele nordjyske-koncernen, du bliver således en vigtig del af NORDJYSKE-familien. Lyder det som noget for dig, så ring gerne til NORDJYSKE Startups daglige ledere, Mette Kjul Pedersen og Katja Bundgaard – kontaktinfo her