Om os

Vi har kontakt med 9 ud af 10 nordjyder hver uge!

Det giver dig en unik mulighed for at teste din idé af

Hvem er vi?

NORDJYSKE Startup er et innovationskontor,  som siden 2017 har haft den fornemme opgave af at rekruttere ambitiøse iværksættere. Formålet med initiativet er at skabe de perfekte rammer for de iværksættere, som ønsker at tage skridtet videre og komme et skridt videre mod at få realiseret deres iværksætter-drømme. Vi elsker alt, som er innovativt, og man kan derfor se frem til et kreativt miljø, hvor sparring og høje ambitioner er i højsæde. 

En del af en større helhed

NORDJYSKE Startup er tilknyttet et af Danmarks største mediehuse, NORDJYSKE Medier. Mediehuset byder på et hav af forskellige medieplatforme, da vi ønsker at holde nordjyderne så godt orienteret som muligt. NORDJYSKE Stiftstidende, 24 Nordjyske samt radiokanalerne ANR og RADIO Nordjyske er bare et udpluk af de forskellige medieplatforme, som dagligt udsender nyheder til nordjyderne. Derudover er der adskillige afdelinger tilknyttet mediehuset, hvilket giver gode muligheder for sparring og rådgivning.

Ønsker du at læse mere om NORDJYSKE Medier, er du mere end velkommen til at besøge os på hjemmesiden: https://nordjyskemedier.dk/